Drie Beste Dingen in het Leven - Ger Poppelaars
15991
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15991,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Drie Beste Dingen in het Leven

Titel

Drie Beste dingen in het Leven

Met

Loes Wouterson, Victor Löw, Jack Wouterse, Pierre Bokma, Michel van Dousselaere, Gerard Thoolen, Gijs Scholten van Aschat.

Scenario en Regie

Ger Poppelaars

Camera

Lex Wertwijn

Geluid

Alex Booy

Production design

Gert Brinkers

Kostuumontwerp

Linda Bogers

Montage

Wim Louwrier

Muziek

Henry Vrienten

Uitvoerend Producent

Will Koopman

Productie

René Scholten Studio Nieuwe Gronden 1992

Datum

1992

Categorie
Speelfilm
Synopsis

De jonge succesvolle violiste Sacha vertrekt uit haar woonplaats Parijs om haar vriend in Amsterdam te gaan verrassen met het bericht dat ze zwanger van hem is. Helaas, als ze bij zijn huis komt, is hij er niet en tot overmaat van ramp wordt ze ook nog beroofd. Plotseling staat ze er helemaal alleen voor, maar twee vrijgevochten jongens die leven van de wind en wat kleine diefstallen, ontfermen zich over haar. Met hen beleeft ze enkele avontuurlijk, bitterzoete lentenachten en Caspar en Maarten leren haar wat De Drie Beste Dingen In het Leven zijn. De intense Amsterdamse nachten beroven Sacha van vele illusies en ze keert naar Parijs terug. Daar wacht haar een grote verrassing.