Levensfilm - Ger Poppelaars
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Levensfilm

Een LEVENSFILM voor en over u.

Elk leven heeft een verhaal

Ook het uwe.

Hoe vaak denkt u niet, hier zou ik een film over willen maken. Of zou het niet leuk zijn om een film over mijn bijzondere man, dan wel vrouw, dan wel collega te laten maken? En wie wil niet voor zijn tachtigste verjaardag nog eenmaal zijn levensverhaal op filmische wijze aan kinderen en kleinkinderen vertellen?

Met de hulp van filmmaker Ger Poppelaars kunnen al die levensverhalen verteld worden in een echte, persoonlijke documentaire van een technisch hoge kwaliteit. Een heuse levensfilm. Een privédocumentaire. En dat alles voor een redelijk budget.

Ervaren filmmaker

Gouden Kalf winnaar Ger Poppelaars heeft naam gemaakt als regisseur van speelfilms als De Drie Beste Dingen in het Leven, Missing Link en Paramaribo Papers, documentaires als Abraham Tuschinski en Vlucht uit Holland.. en series zoals Baantjer, Deadline en Dokter Deen. Daarnaast maakt hij regelmatig en met veel plezier, privé-documentaires™.

Enige reacties

“Beste Ger, dank je wel voor de unieke film. Wij zagen de film op mijn verjaardag en er waren zestig mensen aanwezig, familie en vrienden. Iedereen was diep onder de indruk van de beelden, de verhalen en de geweldige muziek. Veel van de aanwezigen wisten niet wat mijn man en ik hadden meegemaakt in de jaren zeventig. Je hebt dit zo helder en tegelijkertijd zo discreet weten vorm te geven. Wat knap. En wat waren de DVD doosjes mooi vormgegeven. Iedereen nam er graag na afloop één mee naar huis. Nogmaals dank voor alle vertrouwen en discretie.”

J. Jansen

Enige reacties

De prachtige en geslaagde film die je maakte naar aanleiding van mijn lintje op Koningsdag is erg goed gevallen bij mijn club vrijwilligers. We hebben nog lang nagekaart na de vertoning. Hoe knap om mijn hele leven in 56 minuten in grote lijnen, met goed gekozen details te kunnen vertellen. Je steunde mij in mijn gevoel dat je moed moet hebben om wat er in je leven gebeurd is, zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Mevrouw M. van Rossum

Enige reacties

De vertoning voor de familie, met alle aanhang, was een groot succes. De selfies van de kinderen waren ontroerend en ik ben zo blij dat jij me de gelegenheid hebt gegeven om nu eindelijk eens mijn levensverhaal te kunnen vertellen. Wat bijzonder trouwens dat je nog foto’s hebt kunnen vinden van de pastoor van onze afgebroken kerk die toch zo’n belangrijke rol in mijn jeugd speelde. Ik verheug me nu al weer op de vertoning voor mijn vrienden. Dank ook voor je geweldige muziekkeuze.

P. Verbruggen

Uw levensverhaal in een privé-documentaire

Als u een film over uw leven wilt laten maken, kom ik graag uitvoerig met u praten, inventariseer ik uw ideeën, en distilleer ik wat u echt kwijt wil en maak een ordening van alle wensen en verhalen. Dit alles in uiterste discretie. U laat immers de film alleen zien aan wie u wilt zoals uw geliefden, familie, vrienden, kennissen of collega’s.

Uw wensen helpen

Afhankelijk van uw wensen film ik u gedurende drie tot vijf dagen en bezoek ik met u mensen en plaatsen die zo’n belangrijke rol hebben gespeeld in het leven dat u laat zien. U doet zelf wat huiswerk door foto’s die er toedoen, te selecteren. U verzamelt en ordent al vast brieven dan wel andere documenten die iets vertellen over uw leven. Ik praat al filmend uitvoerig met u en de personen die niet mogen ontbreken in uw documentaire en trek met u op tijdens de tocht door uw leven.

Afwerking

Gedurende enkele weken monteer ik al dat vele materiaal tot een meeslepende documentaire. Titels, muziek, foto’s, documenten, stukjes oud filmmateriaal worden toegevoegd, met een heuse HD film als resultaat. U komt een keer kijken naar een versie en geeft uw commentaar dat uiteraard verwerkt zal worden. De uiteindelijke versie van uw levensfilm komt in de gewenste hoeveelheid DVD kopieën in een luxe doosje naar u toe op de datum die is afgesproken. Meerdere DVD’s kunnen uiteraard altijd nabesteld worden.

Kosten

Hoeveel dat allemaal kost, is sterk afhankelijk van uw wensen. Eén dag filmen kost uiteraard minder dan vijf of zes dagen samen op pad, kris kras door Nederland en omstreken. Afhankelijk van uw budget maken we daar graag verdere afspraken over. Het bedrag dat we afspreken is all–in. Dus u krijgt nooit een extra rekening voor mogelijke extra kosten en u weet dus precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig.

Contact

Mocht u interesse hebben om een filmisch portret van uzelf dan wel anderen te laten maken, of dat nu te maken heeft naar aanleiding van een afscheid, verjaardag of een andere gebeurtenis, schroom dan niet om contact te op te nemen met Ger Poppelaars.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Ger Poppelaars