Lezingen - Ger Poppelaars
15629
page-template-default,page,page-id-15629,page-child,parent-pageid-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Lezingen

LEZINGEN / BOEKINGEN

 

Ger Poppelaars is al meer dan dertig jaar documentairemaker, speelfilmregisseur en scenarioschrijver en heeft dus een schat aan ervaringen. Hij houdt graag lezingen, en geeft lessen en workshops in het maken van documentairefilms, dramaseries en speelfilms, eventueel in combinatie met de vertoning van een film van zijn hand. De inhoud van lezingen, lessen of workshops wordt uiteraard in overleg samengesteld.

 

Ger Poppelaars: “Het maken van films, of dat nu documentaires, tv series of speelfilms zijn, vereist een grote sociale vaardigheid en inlevingsvermogen. De kunst om te kunnen improviseren en te anticiperen op de werkelijkheid die je wilt vangen, is daarbij onontbeerlijk. Soms moet je de mooie dingen die je voor ogen had, loslaten om toch het geheel van de film te kunnen afmaken. De werkelijkheid is af en toe domweg te grillig. Zonder moed en durf is filmen niet mogelijk.”

 

Ger gaf les aan de Nederlandse Filmacademie en de Media academie, en verzorgde gastlessen voor kunstacademies en middelbare scholen, van VMBO tot gymnasium.

________________________________________

 

Voor boekingen & informatie:

info@gerpoppelaars.nl

mobiel 0610473780